MAKYAJLı BMW I4, öNüMüZDEKI HAFTA TANıTıLACAK

Mini Aceman ve makyajlı BMW i4, Çin'de tanıtılacak.

BMW ocak ayı sonunda güncellenmiş 4 Serisi Coupe ve Cabrio'yu tanıtmasının ardından, güncellenen i4 modelini de önümüzdeki hafta görücüye çıkaracak. Elektrikli 4 Serisi, Mini Aceman ile birlikte Pekin'de düzenlenen Auto China etkinliği sırasında global lansmana katılacak.

BMW, 4 Serisi Gran Coupe'den değil sadece i4'ten bahsediyor, yani benzinli modelin de orada olup olmayacağı belli değil. Sıfır emisyonlu modelin casus görüntüleri, yakın zamanda güncellenen iki kapılı 4 Serisi modellerinden miras alınan bumerang tasarımlı yeni farlar ile ortaya çıkmıştı. Ön tampon da ufak değişiklikler sayesinde yeni bir görünüm kazanacak.

İç mekanda, iki kapılı modellerde gördüğümüz düz tabanlı direksiyon simidi i4'e de gelebilir. Buna ek olarak, BMW muhtemelen i4'ün multimedya sistemini güncelleyerek iDrive 8.5'e geçiş yapacak. Ayrıca, 4 Serisi Coupe/Cabrio'da görüldüğü gibi, ambiyans aydınlatmasıyla çevrilmiş havalandırma menfezleri de bekliyoruz.

Çin'deki sahnede, i4'ün yanında Mini'nin yeni modeli Aceman sergilenecek. Countryman'in altında konumlandırılan yeni crossover, BMW Group ve Great Wall Motor arasında 50:50 oranında bir ortak girişim olan Spotlight Automotive tarafından Çin'de üretilecek. Üretim, 2026 yılından itibaren İngiltere'nin Oxford kentinde de başlayacak.

Auto China 2024, 25 Nisan'da ilk basın günü ile başlıyor olsa da BMW Group Night etkinliği bir gün öncesinde, yani 24 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Bunlara da göz atın

2024-04-18T17:27:09Z dg43tfdfdgfd