EN SEVMEDIğIMIZ BULUşMA: FERRARI F40 VE BETON DUVAR

Tamir etmek epey pahalı olacak.

Bir Ferrari F40 örneği, talihsiz bir kaza ile gündeme geldi. Geçtiğimiz cumartesi sabahı Almanya'da Engelberg tünelinden geçerken direksiyon hakimiyetini kaybeden 24 yaşındaki sürücü, büyük bir kazaya sebep oldu. Raporlarda belirtildiğine göre, lüks bir otomobil bayisinde çalışan genç, yakın mesafedeki bir otomobil gösterisine gidiyordu.

Otomobil gösterisi bayiye yakın mesafede (20 kilometre) olduğu için çekici çağırmaya gerek duymayan bayi yöneticileri, genç çalışanın aracı götürmesine izin vererek büyük bir hata yapmış gibi görünüyor. Neyse ki 24 yaşındaki sürücü, bazı kaynaklara göre yaralanmadan, bazı kaynaklara göre ise basit yaralar ile hastaneye götürülmüş.

Mechatronik'in 15 Mart'ta Facebook'ta yayınladığı bir gönderi, aracın lüks bayiye gelişini duyururken, kapsamlı servis ve sahip geçmişini de övüyordu. Araç artık şirketin web sitesinde satılık olarak listelenmiyor fakat kilometre sayacında 13.110 mil (21.100 km) ile 3,2 milyon $ satışa sunulmuştu. Kazanın etkileri ve aracın akıbeti üzerine lüks bayiye ulaşmayı denedik fakat cevap almak yerine Facebook'taki ilgili gönderinin kaldırılması ile karşılaştık.

Çarpışmanın sadece aracın ön tarafına önemli ölçüde zarar verdiği ve kaputu kopardığı görülüyor. Ön tampon da kayıp ve kaportadaki hasarın çoğunun tamir edilebileceği tahmin ediliyor. Umarım ön süspansiyon kazadan yara almadan kurtulmuştur. Ferrari F40, hurdalığa atılamayacak kadar nadir ve değerli olduğu için bir şekilde yollara döneceğini umuyoruz.

Bunlara da göz atın

Source: SWR Aktuell, Road and Track

2024-04-25T15:30:06Z dg43tfdfdgfd