Haber

Trending:


Niğde’de trafik magandalarına ceza

Niğde’de ters yönden giderek trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsü ile drift atan bir başka araç sürücüsüne polis ekipleri tarafından ceza yazıldı.


Tartıştığı sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirlerine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. O anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.


Fatih Altaylı: Diyanet Audi A8'i bayiden kiralıyorsa 3 yılda 18 milyon ödüyor

Gazeteci Fatih Altaylı, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın filosuna Audi A8 alındığını kabul ettiklerini belirterek, "Tabii açıklama biraz muğlak. Sadece seyahat olduğu gün mü kiralıyorlar, yoksa uzun dönemli kiralama mı yapıyorlar belirsiz. Eğer kısa süreli yani sadece seyahatlerde kiralıyorlarsa A8 Audi’lerin günlük kirası 25.000 TL’den başlıyor. Bu d...


Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen kazada, M.D. idaresindeki hafif ticari araç ile Ş.T. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan ticari araç ters dönerken, T.D., A.D. ve S.R. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


VW Grubu, yılın ilk çeyreğinde kan kaybetti!

Gelirlerde yüzde 20 oranında düşüş var.


Drift yapan sürücüye ceza

Drift yapan sürücüye ceza Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)- ANTALYA'nın Alanya ilçesinde otomobiliyle drift yapan sürücüye polis tarafından 33 bin 739 lira cezai işlem uygulanırken, ehliyetine 2 ay el konuldu.Olay gece saatlerinde Cikcilli Mahallesi Hacı Baba Caddesi'nde üzerinde bulunan kavşakta yaşandı. Bir ihbar üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emn...


Hasarlı aracı almak isterken dolandırıldı! Yapılan yorumlara isyan etti: IBAN göndersin bana, 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isterken sahte ruhsatla dolandırılan araç boyacısı Cumali Orhan, yapılan haber sonrası sosyal meyada kendisine yapılan olumsuz yorumları eleştirdi. “Ava giderken avlandı” yorumuna, “Kardeşim ben ormanda kuş avına gitmedim” şeklinde yanıt veren Orhan, “397 yorumdan 7’si olumlu. 397 yorumun sadece 7’sine teşekkür ediyorum, geri kalanlara diyecek kelime bulamıyorum”...


ESCUDO’nun üreteceği zırhlı ve balistik plakalar dünya pazarında yerini alacak

Savunma sanayi sektöründe ESCUDO markasıyla üretilecek olan zırhlı araçlar, balistik plaka ve başlıklar dünya pazarındaki yerini alacak.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Yayaya çarpıp kaçmıştı şüpheli şahıs ikametinde yakalandı

Bilecik’te yayaya çarpıp kaçan sürücü kıskıvrak yakalandı.


Kars’ta seyir halindeki tır alev aldı

Kars’ta seyir halindeyken alev alan iş makinesi yüklü tırı itfaiye ekipleri söndürdü.


Eşini yormamak için otomobiliyle ot taşıyan yaşlı adam, yürekleri ısıttı

Hatay'da büyükbaş hayvanları için ot biçen yaşlı adam, eşini yormamak için otları aracıyla taşıdı. Otla kaplanan otomobil ortaya ilginç bir görüntü çıkarırken Nihat Gülen'in 'Hanımımı yormamak için biçtiğimiz otları şekilde arabanın üzerine atıp, getiriyoruz' demesi yürekleri ısıttı.


1 araba 2 motosiklet çalan hırsızlar yakalandı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir haftada bir otomobil ile iki motosiklet çaldığı iddia edilen 3 kişi yakalandı.


Trafik ışıkları neden hep yuvarlak şekildedir? Trafik lambalarında neden kırmızı, sarı, yeşil renk kullanılır?

Trafik ışıkları, çıktığı ilk zamanlarda demiryollarının trenleri kontrol için uyguladığı sinyaller olarak kullanılmıştır. İlk trafik lambası da otomobilden çok önce 1868'de Londra'da kullanıldı. Gazla çevrilen kırmızı ve yeşil lambalar sonraları patlayıp insanlara zarar verince vazgeçildi. Sonunda ise ilkokul mezunu ABD'li bir siyahi Garret Morgan bilinen trafik lambasını yaptı. Peki trafik ışıkları neden hep yuvarlar şekildedir? Trafik...


Musktan Tesla Supercharger ekibini değiştirme kararı

Musktan Tesla Supercharger ekibini değiştirme kararı The Informationın Elon Muskın üst düzey yöneticilere gönderdiği e-postaya dayandırdığı haberinde, Muskın iki üst düzey Tesla yöneticisini görevden aldığı ve yüzlerce çalışanı daha işten çıkarmayı planlandığı belirtildi. Haberde, elektrikli araç üreticisinin Supercharger biriminin Kıdemli Yönetici...


Yalova'da 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Yalova-İzmit kara yolu Altınova ilçesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, 34 HE 0056 plakalı Skoda marka otomobil ile 34 EU 3401 plakalı Mini marka otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan Kübra S., Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.


İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı

Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Kocavezir Mahallesi’nde restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Sanık ifadesinde, '“Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldım' dedi.


Red Bull doğruladı: Efsane tasarımcı Newey veda ediyor

T24 Dış Haberler Formula 1 tarihinin en ünlü otomobil tasarımcılarından Adrian Newey,  önümüzdeki yıl Red Bull'dan ayrılacağını duyurdu. Red Bull, takımın dominasyonunda aslan payına sahip olduğu düşünülen Britanyalı tasarımcının "2025'in ilk çeyreğinde" takımdaki 18 yıllık görevini noktalayacağını doğruladı. Newey'nin hangi takıma gideceği henüz b...


Elektrikli bisikleti çalan hırsızdan şaşkına çeviren ifade

Adana’da restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan Recep Y. (28), güvenlik kamerası görüntülerinden yakalandı. İfadesinde, “Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldımö diyen Recep Y., tutuklandı.


Aksaray’da hafif ticari araç alev alev yandı

Aksaray’da seyir halindeyken motor kısmından aniden alev alan hafif ticari araç alev alev yandı.


Mercedes-Benzden indirim açıklaması

Mercedes-Benz, otomotiv endüstrisindeki fiyat indirim yarışına katılmaktan kaçınacak ve lüks araçlar için yüksek fiyat seviyelerini sürdüreceğini belirtti.


Kiralık Audi A8 ile gündeme gelen Diyanet’in "408 aracı" varmış iddiası

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın envanterinde kiralık araçlar hariç 408 taşıt bulunduğu ortaya çıktı


Özel içerik: Ayrton Senna'nın son kez göz göze geldiği ismin, yıllarca yaşadığı kabus

Ayrton Senna'nın 30 yıl önce bugün Imola'daki ölümü, aradan geçen zaman içinde en ince ayrıntısına kadar incelendi.


F1, erken (hatalı) start kurallarını sıkılaştırıyor

FIA, araç hareketinin araç içi sensörler tarafından algılanamamasıyla ilgili karışıklığı önlemek amacıyla Formula 1 için revize edilmiş erken start kurallarını yayınladı.


Wolff: "İlk güncellememiz bu hafta sonu geliyor"

Mercedes takım patronu Toto Wolff, Alman üreticinin W15'e ilk güncellemelerini bu hafta sonu getireceğini söyledi.


Muş’ta otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü

Muş’ta direksiyon hâkimiyeti kaybedilerek elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.


Drift atarken başka bir araca çarpıyordu

Karabük’te drift atan otomobilin seyir halindeki başka bir araca çarpmaktan son anda kurtulduğu anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı

Barış Manço’nun ölümünün ardından Belçika’da bir garajda bulduğu Honda Prelude marka arabasının Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalara başlatan Doğukan Manço, babasının vefat ettikten sonra haczedilen tüm arabalarını bulup almaya çalışmak olduğunu açıkladı.


Direksiyon başında rahatsızlanan sürücü bariyerlere çarparak yaralandı

Karaman’da direksiyon başında rahatsızlanan bir sürücü, kullandığı otomobilin hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yaralandı.


Ferrari, Miami GP renk düzenini tanıttı

Ferrari, bu hafta sonu gerçekleşecek olan Miami Grand Prix'si için kullanacağı renk düzenini tanıttı.


Zarco'nun yeni Honda MotoGP prototipi hakkında "çok olumlu yorumları" yok

LCR Honda sürücüsü Johann Zarco, İspanya GP sonrası testte ilk kez denediği Honda'nın yeni MotoGP prototipinden pek etkilenmedi.


Chery Arizzo 8 PHEV, 1.214 kilometrelik testi başarıyla geçti

Pekin'den, Wuhu'ya uzanan bir test.


Mercedes F1'in yedek pilotu Vesti, Mahindra ile FE Berlin çaylak testine katılıyor

Mercedes Formula 1 takımının yedek pilotu Frederik Vesti, önümüzdeki ay Mahindra ile Berlin çaylak testine katılarak Formula E aracını ilk kez deneyecek.


Düşük fiyata küçük ev: 50 m² için 40.000 €

Esnek, uygun fiyatlı, bireysel – modüler prefabrik evler, inşaatçılara kendi hayallerindeki evi gerçekleştirme konusunda hayal bile edilemeyecek olanaklar sunar. Bugün size bir örnek getirdik. Güney Afrikalı inşaat şirketi Greenpods'un programından geliyor. Kullanıcılarına, sofistike fikirler sayesinde çok daha büyük görünen; tasarım, işlev ve konforu bir araya getirerek modern, kendini iyi hissettiren 50 metrekarelik yaşam alanı sağlıyor....


Feci kaza kamerada! Yayalara çarptı, taklalar attı!

Mersin'de kırmızı ışık ihlali yapan bir araç, arkasında ilerleyen aracın kaza yapmasına neden oldu. Kontrolden çıkan araç yol kenarında oturanlara çarptı. 1 kişinin hayatını kaybettiği kaza anında kameralar da kayıttaydı.


Norris: "Miami yarışı zor geçecek"

McLaren pilotu Lando Norris, Miami'nin kolay bir hafta sonu olmasını beklemiyor.


Kocaeli'de feci kaza: Otomobil bebek arabasına çarptı! 2 yaşındaki çocuk ağır yaralı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde otomobil, park halindeki bir otomobile, daha sonra da içerisinde 2 yaşındaki K.K.'nin bulunduğu bebek arabasına çarptı. Kazada 2 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken, sürücü Ömer Ç. gözaltına alındı.


Tesla, işten çıkartmalara devam ediyor!

Elon Musk, yönetim katını temizlemeye devam ediyor.


Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Malatya’da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.


Aston Martin Vanquish, 835 bg gücünde bir V12'ye sahip olacak

Sıfırdan tasarlanan yepyeni bir motor.


Quartararo ilk MotoGP testinde yeni Yamaha M1'de "büyük değişim" hissetmiş

Fabio Quartararo, yenilenen M1'i Jerez'de test etmesinin ardından büyük bir değişim hissettiğini söyledi.


Yarış performansına odaklanılmasına rağmen, Aston Martin'in sıralama gücü devam ediyor

Aston Martin, 2024 F1 aracının yarış performansını iyileştirmeye çalıştıkları dönemde sıralama performanslarında bir kayıp yaşamadıklarını açıkladı.


Yolcu otobüsünün bagajında 50 koli makaron ele geçirildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada 50 koli içinde 200 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi.


MotoGP, İspanya GP taraftar sayısını 100 bin civarında fazla saymış

MotoGP, İspanya Grand Prix'si için piste gelen seyirci sayısını açıklarken yanlış hesaplama yaptığını ve rakamı 100.000'den fazla kişi yanlış söylediğini kabul etti.


Diyanet’ten açıklama: TOGG kullanıyoruz

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında geçen günlerde makam aracı olarak Audi A8 model araç istediği yönünde iddialar ortaya atıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan makam aracı tartışmalarına ilişkin açıklama yapıldı.


Konya’da otomobilin motoruna sıkışan kedi kurtarıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde girdiği otomobilin motor kısmında sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.


Motosiklet ile otomobilin çarpışma anı kamerada

Adıyaman'da, otomobille çarpışan motosikletin üzerindeki 2 kişinin kazanın şiddetiyle yerde sürüklenme anları kameralara yansıdı. Kaza sonucunda yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.


Araç sahipleri dikkat! Yeni dönem bugün başladı

Tüm araç sahiplerini ilgilendiren Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında (zorunlu trafik sigortası) hasar maliyet endeksi uygulamasına bugün itibarıyla başlandı.


Motor tutkunlarının Bitlis turu

Motosiklet tutkunları dünya ve Avrupa'da 50 ülkeyi gezdikten sonra rotalarını Bitlis'e çevirdi. 9 kişilik ekip, Antalya'dan hareket ederek Kapadokya, Kemaliye, Ovacık, Tunceli, Bingöl ve Muş'u dolaştıktan sonra Bitlis'e geldi. Motosiklet tutkunları, Van Gölü'nün Tatvan sahilinde mola vererek hatıra fotoğrafları çekti. Ahlat ile Adilcevaz ilçelerini dolaşacakları Van'a hareket edecekler.


Edirne’de 1 ayda 985 motosiklet ve sürücüsü denetlendi

Edirne’de 1 ayda 985 motosiklet ve sürücüsü denetlendi Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’de jandarma ekipleri tarafından son 1 ay içerisinde 985 motosiklet ve sürücüsü denetlendi. İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında yapılan denetimlerde 985 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi. Kurallara uygun olmadığı değer...