KARNAVAL'DA MüZIK VE MOTORUN SESI BIRBIRINE KARışACAK

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de Türk Chopper Motor Kulübü'nün sahne alacağı Motor Senfonisi olacak.

Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da "Portakal Çiçeği Karnavalıyla" çeşitli etkinliklerle başladı. Her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'na da birçok sanatçı konser verecek ve çok sayıda renkli etkinlik düzenlenecek.

Festivalde konserlerin yanı sıra birçok etkinlikler de düzenlenecek. Bu etkinliklerin arasında Türk Chopper Motor Kulübü ile Motor Senfonisi etkinliği de yer alıyor.

Merkez Park Galeria Arkası’nda gerçekleştirilecek olan etkinlik cumartesi günü saat 14.00 - 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Saat 14.00’da Merkez Park Galeria Arkasında Türk Chopper Motor Kulübü ile Motor Senfonisi, saat 15.00’da Motorsiklet Yarışması, Demir Atların Yarışması, Dar Alanda Motorsiklet Yarışması düzenlenecek.

Etkinliğin son saatinde ise müzik ve motorun sesi birbirine karışacak. Saat 16.30'da Atatürk Parkı’nda Motorsiklet Senfonisi ile son bulacak.

2024-04-20T12:02:15Z dg43tfdfdgfd