Otomobil

Trending:


2024 Nissan Qashqai: Değişti ve Gelişti!

Bu kez gerçekten Süreyya Hanım'ın müthiş değişimi...


Mart ayı ikinci el araç fiyat endeksi açıklandı

VavaCars’ın, her ay düzenli olarak yayımladığı VavaAI Fiyat Endeksi’nin Mart 2024 sonuçlarına göre; ikinci el araç fiyatları 2024 yılındaki yükseliş trendini sürdürüyor. 2023 Aralık ayından bu yana yükselişte olan ikinci el araç fiyatları mart ayında yüzde 2,1 oranında artış kaydetti.


Polis motosiklet hırsızlarını taktıkları kask sayesinde yakaladı

Samsun'da polis, motosiklet çalan 2 zanlıyı taktıkları kask sayesinde yakaladı.


Taksiciyi önce gasp etti sonra defalarca bıçaklayıp yol kenarına attı

İstanbul Sarıyer'de taksi Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken şüpheli ekipler tarafından yakalandı


Türkiyede dün 5 kişi benzer kaza sonucu öldü!

Türkiyede dün 5 kişi benzer kaza sonucu öldü! Siirtte, Merkeze bağlı Meydandere köyündeki bahçesinde çalışan 51 yaşındaki Zeki Sezginin kullandığı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Traktörün altında kalan sürücü ağır yaralandı. HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI AAda yer alan habere göre durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandar...


Kendini "Superman" zanneden genç, yürekleri ağza getirdi

Bursa'da seyir halindeki otomobilin camından sarkan genç, kendini "Superman" zannederken yürekleri ağza getirdi.


İşte ikinci el otomobilde en hızlı satanlar

İşte ikinci el otomobilde en hızlı satanlar


10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi: Yedek parça için kaçak getirilmiş

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi, 2 şüpheliyi yakaladı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yurt dışından gümrük kaçağı olarak getirilip yedek parça olarak kullanılan araçlara yönelik çalışma yaptı. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.


İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar martta hafif düştü

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış adedi, martta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,27 düşüşle 187 bin 229 oldu.


Ferrari: 'Tarihi' Le Mans galibiyeti F1 takımımızı teşvik etmeli"

Ferrari İcra Kurulu Başkanı John Elkann, Le Mans'ı kazanma başarısından çıkarılan derslerin Formula 1 ekibini teşvik etmesini istiyor.


Fren yerine gaza basınca otomobille duvara çarptı

Fren yerine gaza basınca otomobille duvara çarptı Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde park halindeki otomobili hareket ettirmeye çalışan yabancı uyruklu sürücü, fren yerine gaza basınca duvara çarptı. Otomobilde sıkışarak yaralanan sürücü tedavi için hastaneye götürüldü.Kaza, saat 09.00 sıralarında Konak Mahallesi Hökez Bulvarında me...


Otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü

Mersin'de otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.


Pirelli Cinturato All Season SF3 en iyi dört mevsim lastiği seçildi

Önemli bir başarı daha.


Bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bayram tatilinde elektrikli araç şarjlarında rekor kırıldığını bildirdi.


İstanbul genelinde huzur uygulaması: Araçlar didik didik arandı

Polis ekipleri tarafından İstanbul genelinde huzur uygulaması yapıldı. Yapılan huzur uygulamasında araçlar didik didik aranırken, sürücülerin de belgeleri kontrol edildi.


Honda: "Hedefimiz 2026'da Aston Martin ile şampiyon olmak"

Honda, 2026'da Formula 1 dünya şampiyonasına saldırmayı hedeflediğini söyleyerek, Aston Martin'in sahibi Lawrence Stroll'un hırsından da etkilenmiş.


Bursa’da makas atan otomobil kazaya sebep oluyordu

Bursa'da makas atarak ilerleyen otomobil, kazaya sebep oluyordu.


Tesla modelinde gaz pedalı tehlikesi: Teslimatlar durduruldu

Tesla Cybertruck modellerinin gevşek gaz pedalı nedeniyle hayati tehlikeye sebep olabildiği belirtildi ve teslimatları durduruldu


Tartışmada seyir halindeki araçtan atlayan sürücü yaralandı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde araçla seyir halındeyken başka bir araçtaki arkadaşı ile tartışan sürücü, araçtan atlaması sonucu yaralandı. Olay, Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde meydana geldi. Sürücü, tartışmanın alevlenmesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak seyir halindeki aracından atladı. Yaralı kadın sürücü hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.


Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı

Kütahya’da İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerinin yapmış olduğu denetimlerde toplam 382 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı, 28 araç trafikten men edildi, 9 sürücü belgesi geri alındı.


Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Özel İdaresi tarafından çalışmalarda kullanılmak üzere 10 yeni araç alındı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, yeni alınan araçlardan 1 mıcır serici ve 2 greyderin geldiğini, alınan 6 kamyon ve 1 TIR'ın ise yakın zamanda geleceğini kaydetti.İl ...


Jaguar Land Rover, Chery'nin EV alt yapısını kullanacak

Tata Motors bünyesindeki JLR, Chery'nin platformunu ödünç alacak.


Burdur’da kontrolden çıkan otomobil refüje devrildi: 1 yaralı

Burdur-Isparta karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin kontrolden çıkarak takla atıp refüje devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.


Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid, Türkiye’de satışa sunuldu

Yenilenen özellikleriyle daha teknolojik bir SUV deneyimi sunacak.


Pirelli, Elect serisini Taycan'a özel iki lastikle geliştiriyor

Günlük kullanıma uygun.


Sarıyer’de otomobil, yolda yatan köpeğin üzerinden geçti: O anlar kamerada

Sarıyer’de bir otomobil, 15 yıldır sanayi sitesinin maskotu olan "Tombik" isimli köpeği yerde yattığı sırada ezdi. “Tombik” olaydan kısa süre sonra ölürken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Veliefendi’de yeni yarış sezonu başladı

Türk atçılığının en önemli yerlerinden olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonunun startı bugün verildi.


Rezvani, Porsche 911'i temel alan neo-retro bir model üretecek

Modern 992 platformundaki modeller, 750 bg'ne varan güç sunacak.


Edirne'de asayiş uygulaması

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Uygulamalar kapsamında şüpheli görülen sürücü ve yolculara üst araması yapılırken, araçlarda da arama yapıldı. Alkolü olarak direksiyon başında yakalanan ve aranması bulunan kişilere işlem yapıldı. Uygulama ile huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ve suç işleyebilecek kişilerin tespit edilerek önlenmesi amaçlanıyor.


yabani31

yabani31


Chery TIGGO Ailesinin yeni modeli geliyor

TIGGO’nun yeni modeli Pekin Fuarı'nda tanıtılacak


Mercedes yeni Atego yollarda

Hafif kamyon segmentinde;yer alan Atego, standartları yukarıya çekerek yakıt verimliliği ile dikkat çekmeyi hedefliyor.


Ferrari CEO'su: "Hâlâ yapmamız gereken işler var"

Ferrari CEO'su Benedetto Vigna, takımın gelişiminden mutlu olsa da bunun yeterli olmadığını söylüyor.


Megane 1-7 gün, Qashqai 5-7 gün ve Egea ortalama 7-10 günde satılıyor... 2’nci elin en hızlı satanları

2’nci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan 2’nci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.


Araç girişinin yasak olduğu caddede polis denetim yaptı

Eskişehir’de polis ekiplerince araç girişinin yasak olduğu 2 Eylül Caddesi’nde denetim yapıldı.


Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü'nde motosikletli şüphelilerin polisten kaçması kask kamerasına yansıdı. Şüphelilerin üzerinden yasadışı ilaçlar ve bir adet havalı tabanca çıktı. 18 yaşından küçük oldukları belirlenen şüphelilere toplamda 33 bin 472 lira ceza kesildi.


Vinales: "Aprilia ile kazandığım zaferin değeri, diğerlerinden daha farklı"

Maverick Vinales, Aprilia ile kazandığı ilk MotoGP zaferinin, Suzuki ve Yamaha ile elde ettiği başarılardan "farklı bir değeri" olduğunu düşünüyor.


7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Teslanın Hindistan planı

Teslanın Hindistan planı Teslanın CEOsu Elon Musk, gelecek hafta Yeni Delhiye yapacağı ziyarette Hindistanda yeni bir fabrika inşa etmek amacıyla 2 ila 3 milyar dolar değerinde yatırım planı açıklamaya hazırlanıyor. Reutersın haberine göre, Musk Hindistan ziyareti kapsamında gelecek Pazartesi Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile bir araya gelecek....


Bu kez minibüs kaldırıma çıktı!

Bu kez minibüs kaldırıma çıktı! İstanbulda cadde yerine kaldırımda ilerleyen minibüs sürücüsünün görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Minibüs sürücüsüne 2 bin 70 TL para cezası kesildi. Avcılar-Küçükçekmece arasındaki D100 yan 16 Nisan Salı günü sabah saatlerinde minibüs sürücüsü kaldırıma çıkarak il...


Honda, Çin pazarına özel 3 elektrikli model tanıtacak

Yıl sonunda satışa sunulacaklar.


Dikkatsizlik kazaya neden oldu; Çarptığı minibüsü devirdi

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde kavşaktan kontrolsüz çıkan otomobil, çarptığı minibüsü devirdi.


Listenin zirvesindeki model belli oldu! İkinci el otomobil piyasasında son durum

2’nci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan 2’nci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.


BYD, spor otomobilini tanıttı! İşte özellikleri...

BYD; Bao 3, Bao 8 ve Super 9 modellerini tanıttı.


Mersin'de park halindeki araçların lastiğini kesen şüpheli yakalandı

Mersin'de park halindeki araçların lastiğini kesen şüpheli yakalandı Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN'de park halindeki araçlarına lastiğini kesen şüpheli yakalandı.Olay, merkez Akdeniz ilçesinin Cami Şerif Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah araçlarının başına gelen sürücüler lastiklerinin patlak olduğunu fark etti. Çevredeki güvenlik kameralarını...


Minibüsle çarpışan otomobil evin duvarına çarparak durabildi

Eskişehir’de yol ayrımında 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında savrulan otomobil, bir evin duvarına çarparak durabildi.


İşçi servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 yaralı

Kayseri'de işçi servisi ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada biri ağır 6 kişi yaralandı.


Autosport'un yeni şef editörü Rebecca Clancy oldu

Rebecca Clancy'nin yanı sıra, The Sun'dan Ben Hunt da ekibe katılıyor.


Gaziantep’te jandarma okul servis araçlarını denetledi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 514 okul servis aracı ve sürücüsü kontrol edilerek 11 sürücüye tespit edilen eksikliklerden dolayı toplam 9 bin 872 TL idari para cezası uygulandı.


Yunanistan'dan 'Demir Kubbe' kararı... Dendias itiraf etti: Türkiye ciddi adımlar attı biz göremedik!

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin insansız hava araçları (İHA) üretiminde ciddi adımlar attığını ancak kendilerinin bu boşluğu dolduramadığını itiraf etti. Dendias ayrıca Yunanistan'ın İsrail'deki Demir Kubbe'ye benzer bir sistem kurmayı planladığını duyurdu.