Formula 1

Trending:


Ocon: "Daha fazla kişiye puan vermek, yaraya bant çekmek gibi"

Esteban Ocon, Formula 1 için önerilen yeni puan sisteminin "büyük bir kesiğe yara bandı yapıştırmak" gibi olacağına inanıyor.


Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü; O anlar kameraya yansıdı

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Trafik kazası, 4 yaşındaki Zeynep'i ailesinden ayırdı

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Kazada, iki otomobil çarpıştıktan sonra bir araç tarlaya uçtu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan sürücü gözaltına alındı.


Minibüs alev topuna dönmüş 4 kişi ölmüştü! Sürücü kazayı anlattı!

Minibüs alev topuna dönmüş 4 kişi ölmüştü! Sürücü kazayı anlattı! Adanada kaza, önceki gün sabaha karşı Karaisalı ilçesine bağlı Gildirli Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. SÜRÜCÜ NAVİGASYON İLE İLERLEMEYE BAŞLADI DHAda yer alan habere göre Mardinden Manisanın Salihli ilçesine gitmek üzere yola çıkan tarım işçilerini taşıyan minibüsün sürücüsü ...


Erzincan’da driftten 7 sürücüye 225 bin 631 TL trafik cezası kesildi

Erzincan’da son 1 ay içerisinde araçlarıyla drift yapan 7 sürücüye 225 bin 631 TL trafik cezası kesildi.


Taksilerde en çok unutulan eşyalar

Hiç gideceğiniz yere varmak için çok heyecanlandığınız ve takside bir şey unuttuğunuz oldu mu? Uber, bir yolculuktan sonra geride bırakılan ilk on eşyayı yayınladı


MKE, yeni silah satış modülü ile vatandaşlara hizmet verecek

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE), yenilenen silah satış modülü ile vatandaşlara hizmet verecek. Geliştirilen sistemde yerli ve ithal silahlar e-Devlet üzerinden alınan randevular ile satılabilecek.


Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’ne motosikletlilerden tepki

Samsun'da 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarptığı 23 yaşındaki motokurye hayatını kaybetti. Olaydan sonra ehliyetsiz sürüye verilen ev hapsi cezasına onlarca motosiklet sürücüsü tepki gösterdi.


Kar kaplanları Nisan ayında da görevinin başında

Turuncu kar kaplanlarının 3 bin rakımlı Van-Bahçesaray kara yolunda zorlu mücadelesi devam ederken kapalı bulunan 51 kilometre yolun 41 kilometresi açıldı. Geri kalan 10 kilometre için çalışmalar tüm hızıyla devem ediyor.


Pirelli, Imola,Monako ve Kanada'ya götüreceği lastik hamurlarını açıkladı

Pirelli, takımların Imola, Monako ve Montreal'de kullanacağı lastik hamurlarını açıkladı.


Bursa'da akıl almaz kaza...Kıl payı böyle kurtuldu

Bursa'da hafif ticari araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarında park halinde bulunan otomobile çarptı. Kaza sonrası park halindeki aracın yanında bulunan bir vatandaş ise kazadan kıl payı kurtuldu. Yürekleri ağza getiren anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


Digor'da icradan satılık tarla!

Kars'ın Digor ilçesinin Bacalı Mahallesinde tarla icradan satışa sunuluyor...


Bilecik’te motosikletlerin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı

Bilecik'te seyir halindeki 2 motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.


Oto yıkamacılar doldu! Çamurla karışık sağanak!

Oto yıkamacılar doldu! Çamurla karışık sağanak! Tekirdağda, hafif yağmurun ardından etkili olan toz taşınımı nedeniyle bir süre çamurla karışık yağış görüldü. ARAÇLAR ÇAMURLA KAPLANDI AAda yer alan habere göre özellikle park halindeki otomobillerin üzeri çamurla kaplandı. OTO YIKAMACILARA GİTTİLER Araçlarında lekeler oluşan sürücülerden bazıları, k...


İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" kamerada: Uyuyakalan taksici polisi duyunca kaçtı

Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza ihbarına giden itfaiye ekibi, taksiciyi aracın içerisinde uyurken buldu. İtfaiyenin müdahalesine rağmen bir türlü uyanmayan taksici, İHA muhabirinin müdahalesi sonrası uyandı. Bir süre aracın içerisinde bekleyen taksici ardından inip aracını kontrol ettikten sonra kazalı araçla olay yerinden kaçtı. Trafikte seyrederken yalpalayan taksici bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu. Yaşananlar İHA kameralarına...


Elektrikli Range Rover'ın ilk resmî görselleri yayınlandı

İçten yanmalı modele epey benziyor.


GÖRÜŞ - Türk-Alman ilişkilerine can suyu: Otomotiv sektörü

Almanya otomotiv sektöründe, gerek ana sanayilerde gerekse tedarik sanayindeki önemli firmalarda kilit rollerde Türk yöneticiler var.


Pendik’te halk otobüsü şoförü ile motosikletlinin yol verme kavgası kamerada

Pendik’te halk otobüsü şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme nedeniyle kavga çıktı. Kavga anı başka bir araç sürücüsünün kamerasına yansırken, otobüs şoförüne saldırmaya çalışan motosikletliye 20 bin 106 TL idari para cezası kesildi.


FSM Köprüsünde kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

FSM Köprüsünde kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. FSM Köprüsünde Ankara istikametinde seyreden kamyonla, otomobil çarpıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. ARAÇLARDAKİ 2 KİŞİ YARALANDI AAnın haberine g...


Andretti: "F1'e girmek için başka ne yapabiliriz bilmiyoruz"

Mario Andretti, Formula 1'in kendilerinin spora girmesine neden engel olduğunu anlamıyor.


Bir aile yok oldu... Kahreden kazada yürek burkan detay

Eşi ve çocuklarıyla Manisa'ya çalışmaya gitmek üzere yola çıkan Ramazan Çakıl, araçlarının kaza yapması sonucu 3 erkek çocuğunu da trafik kazasında kaybetti.


Alaplı’da durdurulan şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Akçakoca-Ereğli karayolu üzerinde durdurulan şüpheli araçta 94,34 gram Bonzai, 0.95 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.


Tesladan işten çıkarma kararı

Tesla, Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'deki giga fabrikasında 400 çalışanını işten çıkarma planlarını açıkladı.


Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı.


Alanya’da duvara asılı cezalı otomobile teklif yağıyor

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan vatandaşın yaptığı trafik kazası sonrası ceza olarak yaşadığı evin duvarına astığı otomobil, yaklaşık 3 aydır aynı şekilde duruyor. Çevreden geçen vatandaşlar asılı halde duran aracı ilk kez gördüklerini belirtirken, araç sahibi ise otomobil için çok sayıda teklif geldiğini ancak satmayı düşünmediğini söyledi.


Fatih'te ticari taksi alev alev yandı

İstanbul Fatih'te seyir halindeki bir ticari takside aniden dumanlar yükseldi. Alevler içinde kalan taksi yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Polis ekipleri inceleme başlattı.


Kallf: "Perez'i eleştirmeye gerek yok sonuçta podyuma çıkıyor"

Eski yarış pilotu Allard Kalff, Sergio Perez'in Şangay'da Lando Norris'i ikincilik için zorlayamadığı için suçlanmasına gerek olmadığını ve podyumda yer almasının iyi bir sonuç olduğunu düşünüyor.


Çorum'da feci kaza! Bir çocuk hayatını kaybetti

Çorum'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araçtaki çocuk yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.


Tesla'nın karı ilk çeyrekte yüzde 55 azaldı

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın net karı, küresel çapta düşen satışlar ve fiyat indirimlerinin etkisiyle bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 55 düştü.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (24 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Elektrik dağıtım şirketi çocukları gülümsetti

Elektrik dağıtım şirketi YEDAŞ, hizmet bölgesindeki çocuklara hediye paketleri dağıtarak, yüzlerini gülümsetti.


Kaza sonrası bulunan taksici uyanmak bilmedi

Bir taksici Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza yaptı. İhbara giden ekipler, taksiciyi aracının içinde uyurken bulundu. İtfaiye ekiplerinin müdahale etmeye çalıştığı taksici bir süre sonra uyanıp polisin geleceğini duyunca aracıyla olay yerinden kaçtı. Taksici kaçarken bir kaza daha yapmaktan son anda kurtuldu.


Uçurumdan yuvarlanan otomobili itfaiye son anda kurtardı

Düzce’nin Çilimli ilçesinde kaza yapan ve uçuruma yuvarlanmakta olan otomobili itfaiye ekipleri son anda kurtardı.


Motorinde indirim beklentisi

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 1 lira 17 kuruş indirim yapılacağı bekleniyor.


Seyir halinde alev alan otomobilden geriye hurda yığını kaldı

Denizli’de seyir halindeyken alevlere teslim olan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Alev alan araç hurdaya dönüştü.


Ani fren dorseyi yerinden çıkarttı

Düzce'de tırın ani fren yapması sonucu dorse yerinden çıktı. Sürücünün durumu fark etmesi üzerine vinç çağrıldı ve dorse tekrar takıldı.


Trafik sigortasında yeni dönem! Arabası milyonları ilgilendiriyor

Trafik sigortası için yeni dönemin şifreleri açıklandı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek?


Otomobille gelip, holding binasına kurşun yağdırdılar; 43 el ateş edip, kaçtılar

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir holding binasına 43 el ateş edildi. Binayı kurşunladıktan sonra, geldikleri otomobille kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi Mudanya Yolu Caddesi'ndeki bir holding binasının önüne gece otomobille gelen şüpheliler, giriş kapısına tabancayla ateş açıp...


Kaza yapan taksici uyurken bulundu! Kaçarken bir kaza daha atlattı

Bir taksici Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza yaptı. İhbara giden ekipler, taksiciyi aracının içinde uyurken bulundu. İtfaiye ekiplerinin müdahale etmeye çalıştığı taksici bir süre sonra uyanıp polisin geleceğini duyunca aracıyla olay yerinden kaçtı. Taksici kaçarken bir kaza daha yapmaktan son anda kurtuldu.


Tesla, 400 kişiyi işten çıkarmayı planlıyor

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, bu ay küresel iş gücünde yaklaşık yüzde 10 azaltma yapacağını duyurmuştu


Motosikletli kuryeler, kazada ölen Sefa Şerif Efe için “adalet” istedi

Motosikletli kuryeler, kazada ölen Sefa Şerif Efe için “adalet” istedi


’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı

Türk yatçılığını uluslararası platformlara taşıyan Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü (TAYK), 2024 Trofesi'ne 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde CarrefourSA sponsorluğunda "TAYK-CarrefourSA Kupası" adı altında düzenlediği yat yarışı ile başladı.


İzmir'de enginar hasadı zirve Yaptı: Üreticilerin yoğun mesaisi başladı

Türkiye'de enginar üretiminin yüzde 30'unun yapıldığı İzmir'de nisan ve mayıs ayları hasat yoğunluğuyla geçecek.


Tesla ucuz araç planını hızlandırdı

Tesla ucuz araç planını hızlandırdı Tesla Inc., hayal kırıklığı yaratan bir çeyreğin ardından düşen talebi canlandırmak amacıyla daha uygun fiyatlı arabaların piyasaya sürülmesini hızlandırma kararı aldı. Ucuz araçlar için daha önce 2025 sonuna işaret eden elektrikli araç üreticisi, yeni modellerin üretimine bu yıl gibi kısa bir sürede başlayabilec...


Martta en çok tercih edilen ikinci el oto markaları belli oldu

Türkiye ikinci el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen olurken, model bazında binekte Egea, hafif ticaride ise Doblo öne çıktı.


Çalıntı ihbarı ile aranan araç yakalanarak trafikten men edildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde üzerinde aranan çalıntı araç yakalanarak konu ile ilgili 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Elektrikli Mercedes G Serisi'nin detayları açıklandı

İkon, elektriğin gücüyle tanışıyor.


Elektriği kesip kabloları çaldı, hırsızlık anı kamerada

Arnavutköy’de bir şahıs trafodan elektriği keserek inşaat girişindeki kabloları yerinden sökerek çaldı. Kablo hırsızlığı kameraya yansıdı.


Kırmızı ışık ihlali yapan otomobil kaza yaptı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin, başka bir otomobile çarpma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Öğrencilere emniyet kemeri uyarısı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, okul gezisi kapsamında otobüse binen 78 öğrenci ve 4 otobüs şoförünü emniyet kemerinin önemi konularında bilgilendirdi.